THE POKE CLUB

Recentebeoordeling


4 sterren uit 970 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij The Poke Club. Meer weten? Ontdek meer

1 dec 2022 om 16:45 Bezorging duurde 2 uur en twee keer hiervoor gebeld. Poke is geleverd zonder sojasaus en stokjes. Heel teleurstellend en niet voor herhaling vatbaar.
1 dec 2022 om 16:36 90 minutes delivery
30 nov 2022 om 22:01 Het was heerlijk. Bedankt!
30 nov 2022 om 9:10 Eten altijd goed en lekker maar de bezorgtijd dat is een dingetje vond ik wel jammer.
29 nov 2022 om 19:32 We have been ordered two poke. The delivery was too late for 40 minutes. We have created our own poke, where have added additional vegetables, for additional cost. Which the chief doesn’t include in one of the poke. Delivery so late and food not good
28 nov 2022 om 23:26 Weer een heerlijke gevulde bowl! De smaken zijn geweldig!
28 nov 2022 om 16:23 Eten was lekker, alleen jammer want er zat geen masago en geen sesam mix op de pokebowl terwijl dat er wel bij stond. Bezorging duurde bijna 1,5 uur
27 nov 2022 om 22:19 Bestelling helemaal fout maar bezorging was goed
27 nov 2022 om 20:24 Rijst was erg droog en ik had niet de extra toppings die besteld waren. Jammer, niet van ze gewend.
26 nov 2022 om 20:21 Bezorging wat minder, eten echt heerlijk !
26 nov 2022 om 20:07 Bezorging is echt slecht geregeld dit is al de vierde keer dat het zolang duurt.
25 nov 2022 om 22:59 Was heerlijk