THE POKE CLUB

THE POKE CLUB Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 831 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij The Poke Club. Meer weten? Ontdek meer

6 jul 2022 om 23:04 De grote pokebowl vesteld maar wel erg kranig met de rijst. Rijst is het goedkoopste ingrediënt maar er word op bezuinigd helaas.
5 jul 2022 om 21:37 wij hadden twee grote pokebowls. Er zat amper rijst in en niet normaal veel bonen… zeer jammer want dit zijn wij niet gewend aangezien wij vaker bestellen. Ook duurde het 45 min langer voordat het eten er was dan gezegd, helaas..
30 jun 2022 om 14:07 Ruim anderhalf uur op bestelling moeten wachten. Eten was wel erg smaakvol
29 jun 2022 om 13:28 Kip smaakt vies
28 jun 2022 om 15:12 Echt een saaie smakeloze poké bowl. Ik vond er qua smaak weinig aan en ik heb hem dan ook niet opgegeten. Bezorging duurde vrij lang. Jammer, ik keek echt heel erg uit naar het eten.
26 jun 2022 om 12:46 Bijna 2 uur gewacht op de bezorger weinig rijst in het bakje
20 jun 2022 om 19:58 Lekker eten wat werd bezorgd met een stralende glimlach. Fijn dat er gekozen kan worden uit grotere of kleinere porties. Ook positief dat het eten in bakjes van een FSC-mix papier zit, en in een papieren tasje bezorgd wordt. Een aanrader!
18 jun 2022 om 17:34 Top. De service is perfect. Komen na wat toegezegd is. 10+
18 jun 2022 om 10:51 Slechte communicatie, werd een uur later dan afgesproken pas geleverd. Bestelling niet compleet.
14 jun 2022 om 22:02 Berzorging duurde erg lang. Geen goede communicatie vanuit restaurant. Daarnaast vraag ik of er gebeld kan worden.. word er toch aangebeld. Bij het bekijken van de bon is mijn telefoon nummer er vanaf gescheurd top..
13 jun 2022 om 21:31 Altijd top en hele aardige bezorger!
12 jun 2022 om 22:32 Dit was niet wat ik verwachtte. De vis smaakte niet vers (zat ook een graat in mn zalm :s) rijst kwam net uit de cooker die was super heet waardoor alles een mindere smaak had :( hoop op tegemoetkoming